Aktuálně jste na Ochrana osobních údajů s obsahem Ochrana osobních údajů, Smlouvy, vzory, podání, LEGIS.CZ. Stránku Ochrana osobních údajů definují tato klíčová slova: vzory smluv, zákony, formuláře, životopis, domácí a podnikový právník, Ochrana osobních údajů, LEGIS.CZ.
Odkaz na stránky je http://www.legis.cz/Zakaznicka-sekce/Ochrana-osobnich-udaju, úvod je na HOME.

Ochrana osobních údajů

Související: Obchodní podmínky :: Reklamační řád :: Ochrana údajů :: Podmínky užití informací :: Licence :: FAQ

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se týká a vztahuje pouze na internetový obchod společnosti LEGIS.CZ s.r.o (dále jen „LEGIS“).

LEGIS shromažďuje některé osobní informace, které jsou specifikovány níže, a to pro potřeby nezbytné především pro uskutečnění obchodních smluv vzniklých při provozování internetového obchodu na adrese  WWW.LEGIS.CZ nebo závazků provozovatele, které převzal při poskytování software, poskytování následných aktualizačních a inovačních licencí programů, pro rozvoj nabízených služeb, zdokonalení ovladatelnosti obchodu, zjednodušení procesu nákupu, informování o nových verzích atd.

LEGIS.CZ neshromažďuje žádné citlivé osobní údaje vypovídající o majetku a majetkových poměrech, národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v politických stranách, čísla účtů, čísla nebo kódy bankovních karet atp. Při uchovávání osobních údajů dodržujeme Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a norem souvisejících.

 

Jaká osobní data shromažďujeme?

LEGIS.CZ s.r.o. shromažduje pouze data nutná k uskutečnění plnění kupní smlouvy uzavřené zákazníkem v internetovém obchodě WWW.LEGIS.CZ a jedná se o následující:
– Jméno a příjmení (u firmy jméno firmy  a IČ a DIČ)
– Dodací adresa
– Fakturační adresa
– Licenční klíče
– E-mail
– Telefon

 

Prohlášení:
LEGIS se zavazuje k tomu, že nebude svěřená osobní data, popsaná v předchozím odstavci poskytovat třetí osobě pro komerční nabídku nesouvisející s internetovým obchodem WWW.LEGIS.CZ bez souhlasu vlastníků těchto dat. LEGIS.CZ s.r.o. se dále zavazuje k tomu, že na přání zákazníka i bez udání důvodu, jeho osobní data vymaže z databáze, vyjma těch, která souvisejí s případnou pozdější identifikací vlastníka licence programu.

Pokud dojde k převodu vlastnických práv tohoto internetového obchodu jinému subjektu, veškerá uložená data přejdou do užívání novému vlastníkovi za těchto podmínek.

 

Tyto podmínky vstupují v platnost dne 1. dubna 2016, vydává LEGIS.CZ s.r.o.





CD Propagace

Cena: 250 Kč
(bez DPH)
303 Kč včetně DPH
do košíku
skladem
CD Propagace
Audio posluchačům poskytuje informace pro zlepšení nadpisů nabídek a písemných projevů.
Smlouvy 2017 Vzory pro všechno Zákony a formuláře Software a audio
Slovníky pojmů

Copyright © 1999-2017 LEGIS.CZ s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
  • 2100 vzorů pro všechny osobní, firemní a pracovně právní situace pro rok 2017 …

    Pište smlouvy sami, rychle a kdykoliv
    podle nového občanského zákoníku
    a zákona o korporacích …

    více informací 2100 vzorů pro všechny osobní, firemní a pracovně právní situace pro rok 2017 … 2100 vzorů pro všechny osobní, firemní a pracovně právní situace pro rok 2017 …
  • Klíčové zákony pro rok 2017 na jednom místě

    Všechny zákony na jednom místě a
    aktualizace 2x týdně / 365 dnů, to
    nabízí jeden z nejlepších produktů
    na trhu za minimální cenu ...

    více informací Klíčové zákony pro rok 2017 na jednom místě Klíčové zákony pro rok 2017 na jednom místě
  • Velký slovník pojmů podle nového občanského a korporátního práva pro rok 2017 …

    Zjistěte opravdový význam termínů
    používaných novým občanským zákoníkem
    ve velkém slovníku pojmů …

    více informací Velký slovník pojmů podle nového občanského a korporátního práva pro rok 2017 … Velký slovník pojmů podle nového občanského a korporátního práva pro rok 2017 …
FAQ   |   mapa webu   |   kontakty
 
 

Košík

0 Kč

Uživatel

Přihlášený uživatel:
Nejste přihlášen(a).
Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.více informací
beru na vědomí